Vælg en rideskole med et høj fagligt niveau

By:

Er heste din store passion, og vil du gerne lære at ride – og ikke bare sidde fast på en hest? Så bør du opsøge en god lokal rideskole.

Hvor finder jeg en ambitiøs rideskole i Haderslev?

Er du således på jagt efter rideskole hvor fagligheden er i top, og er du bosat i eller i omegnen af Haderslev, kan du med fordel vælge rideskolen tilknyttet Team Møllen. Team Møllen har til huse på det velrenommerede Ridecenter Møllen – et ridecenter som er kendt for dine flotte faciliteter og dygtige instruktører.

Hos Team Møllen kan du dyrke din passion for ridesport blandt ligesindede uanset dit niveau og dine ambitioner. Du kan vælge at tilmelde dig hold undervisning på elev skolen og benytte ridecenterets heste og ponyer, eller du kan vælge at modtage solo undervisning på din egen private hest.

Hos Ridecenter Møllen er der desuden mulighed for opstaldning af egen hest på ganske favorable vilkår. Er du endnu ikke i besiddelse af en hest kan du i salgstalden på Ridecenter Møllen som er drevet af Team Møllen, finde en hest eller en pony som passer præcist til dig. Har du brug for at få redet din hest til kan de dygtige beridere hos Team Møllen også hjælpe dig dermed. Og gennem Team Møllen kan du tilmelde dig stævner og andre spændende aktiviteter som kan højne dit ridemæssige niveau.

I rideklubben på Ridecenter Møllen er der plads til alle, lige fra nybegynderen til Grand Prix rytteren. Miljøet på Ridecenter Møllen er inspirerende og hyggeligt på én og samme tid, og al undervisning foregår ved eksaminerede beridere eller erfarne ryttere. Uanset om du ønsker at højne dit niveau på dressur banen, eller om din passion ligger inden for ridebane spring, kan du hos Team Møllen regne med et højt niveau når det gælder undervisning og vejledning af ryttere. Læs mere på team-moellen.dk

Posted in: rideskole