Mangler I en skøn lokation til firmafest?

25 november 2019 Anne-Mette Hansen
Mangler I en skøn lokation til firmafest?

Det er altid svært at finde den helt rette lokation til årets firmafest. For det første er det altid rart at komme ud af de vante rammer – så drop nu idéen om at holde firmafesten på arbejdspladsen. I fortjener at komme ud og fejre jeres succeser med lækker mad, god betjening og gode drikkevarer. Men hvor skal I holde festen? Læs med her, og få gode idéer til årets firmafest. 

3 gode råd til årets firmafest

Når I skal holde firmafest, drejer det sig typisk om mange mennesker, der alle skal have en sjov og hyggelig aften. Nogle gode råd er:

1. Vælg en menu med noget for enhver smag – så alle kan få noget godt at spise. Vælger I at holde festen på en restaurant, er der typisk altid god mulighed for at få specielle retter til allergikere. 

2. Vælg lokaler med god plads og service – hvor der er plads til alle og så personaleforeningen ikke skal stå for alt arbejdet. 

3. Lav noget underholdning i løbet af aftenen – lad ikke det hele gå op i arbejdssnak. Konkurrencer og sjove lege er en god måde at lære sine kollegaer at kende på en anden måde. 

Hold jeres firmafest hos MALT

MALT er det helt oplagte sted at afholde jeres firmafest. Restauranten er beliggende i Aarhus C., og de er vant til at afholde skræddersyede arrangementer, hvor I kan få lige det, som I ønsker jer. I kan derfor få netop det tema og præcis den slags mad, som I synes, passer til netop jeres firmaarrangement. 

MALT er blandt andet kendt for deres ølsmagning events – det er jo også en oplagt muligt for at lave noget sjovt til firmafesten!

Vil I vide mere om MALT og deres muligheder for at afholde en succesfuld firmafest? Læs meget mere på deres hjemmeside.

Flere Nyheder