Læg et budget med sportsbetting

By:

Hvad man kan efterhånden ikke bette på af sportsgrene på nettet?

Med en app, en tilmeldelse til et bettingfirma og lidt internetopkobling så har man faktisk ikke brug for meget mere for at begynde at sportsbette aktuelt med udførelsen af sportsgrenene, som de finder sted.

Så er det slut med at skulle tippe på udfaldet lang tid før resultatet eller fortryde ens bet kort inden – eller under – en kamp, så man har lyst til at ændre dette.

Og en ting er jo sportsgrenene, men så er der mange flere under-finesser, man kan bette på: Antal mål, udvisninger, sammenlagt score, målscore og meget, meget, MEGET mere.

Man kan vitterligt sidde og bette på ens favorit fodboldhånd i en liga-kamp, mens man lige smider et bet efter en volleyball-kamp i Argentina. Bare fordi man kan.

Pludselig bliver almindelige betting-amatører en slags indbildte sportseksperter, der ved mere end de udøvende sportsstjerner og trænere, hvorfor de stålsat kaster et bet til højre og venstre på nogle sportshold- eller -grene, som de måske aldrig har hørt om før.

Men vi kan godt forstå det, man bliver bidt af det, og det er så let tilgængeligt at gøre, og ofte har man da også heldet med sig, selvom det lige præcist er det: Held og ikke andet.

Dog kan det ofte, hvis ikke oftest, ende i fejlslag, og så skal det helst ikke ødelægge økonomien, men være et kalkuleret tab på samme måde, som at man ikke skal satse på at tjene huslejen hjem ved at sportsbette.

Mest af alt skal man bare trække på skuldrene, hvis man taber, så det ikke resulterer i, at man febrillsk forsøger at vinde de tabte penge igen – ved endeløst at satse videre.

Derfor er vores anbefaling: Læg nogle penge til side til at bette for.

Som en slags lommepenge eller fritids-penge, man alligevel ville have brugt på en ferie, og så kan et overskud gå til selvsamme ferie eller andet, man har gået og ønsket sig længe.