Kvalificeret autohjælp til lastbiler og lignende

By:

Hvis du nogensinde har prøvet at havarere med en bil, ved du hvor stor en fordel det er med et autohjælpabonnement. Og det samme gælder for tunge køretøjer.

Særlig autohjælp til tunge køretøjer

Een ting er at køre i grøften med sin personbil eller med en mindre varevogn – noget andet er at havarere med en blokvogn eller en godsbærende lastbil, måske endda med anhænger. Der kræves specielle køretøjer og særligt materiel for at bortskaffe et sådant køretøj fra vejbanen, da der er tale om rigtig mange vanskeligt håndterbare ton.

Derfor kan du ikke nøjes med et almindelig autohjælp abonnement når din virksomhed er afhængig af sine tunge køretøjer. Du bør lave en aftale med et firma som har specialiseret sig inden for dette område – for eksempel Redning Danmark.

Hvem er Redning Danmark?

Redning Danmark er en sammenslutning af rednings stationer placeret rundt omkring i hele Danmark. Redning Danmark blev etableret i 2017 med det mål at styrke den gode service gennem fællesskab og relationer. Formålet med Redning Danmark er at skabe et landsdækkende netværk af rednings stationer som sikrer kunderne den rette service uanset hvor i landet deres køretøjer befinder sig. Med en Redning Danmark aftale er dine køretøjer og dit maskinel altså i de bedste hænder i forbindelse med havari eller drift stop.

Kan jeg få hjælp af Redning Danmark i Ringsted?

Kører du fortrinsvis på de sjællandske veje kan du med fordel kontakte Redning Danmarks Ringsted afdeling Redning Danmark Ringsted. Redning Danmark Ringsted er hurtigt på pletten i forbindelse med havari og kan hjælpe med såvel fritrækning og bugsering som med bjærgning og bortskaffelse af eventuelt gods.

Med hjælp fra Redning Danmark Ringsted er dit køretøj hurtigt tilbage på hjulene, og vejbane og omgivelser ryddet for vragdele eller gods. Du kan læse mere om Redning Danmark og Redning Danmark Ringsted på redningdanmark.dk

Posted in: autohjælp