Hvad koster søgemaskineoptimering?

By:

Søgemaskineoptimering – eller det mere mundrette: SEO – er en kompliceret teknik, og det første spørgsmål, en ny kunde stiller, er som regel: Hvad koster søgemaskineoptimering? Og det er meget naturligt. De fleste vil trods alt gerne vide, hvad de skal betale for et givent stykke arbejde.

Der er bare det med SEO-priser, at de ikke er så nemme at forklare. For at forstå det er vi nødt til at tage et kig på selve konceptet: SEO er et løbende arbejde. Det fungerer ikke på den måde, at man kan sige, at man arbejder på det i én uge, og så er det klaret. Det er kontinuerligt, det skal hele tiden følges op. Alternativt bliver man overhalet af konkurrenterne i løbet af kort tid.

Få et abonnement

De fleste dygtige SEO-rådgivere tilbyder en form for abonnement. Hvad aftalerne indeholder, er forskelligt fra person til person og fra virksomhed til virksomhed, og mens nogle gerne vil gøre noget af arbejdet selv, så vil andre helst ikke røre en finger i den henseende.

Det eneste absolutte man kan sige om SEO-priser, det er, at det kan betale sig. Når din side rangerer højere på Google, så får du flere kunder. Men du skal have tålmodighed; det er ikke ualmindeligt, at der går 6-12 måneder, før indtjeningskurven krydser investeringskurven.

Er du nysgerrig på SEO-samarbejder, så tag gerne et kig på https://www.klikko.dk/bliv-linkpartner/.

Posted in: seo priser