Hav en plausibel forklaring på indholdet i din Ford

By:

Forestil dig lige, at du bliver standset ved rutinetjek i din Ford, og du har ikke drukket, der er ingen fejl eller mangler ved bilen; det er ganske enkelt for lige at tjekke alle billister efter ved denne strækning.

Bag bagsædet kan betjenten så se, at du har et baseball-bat liggende, men der er ingen handske eller bold.

I bagagerummet finder han sorte sække, muld og en spade.

Og i handskerummet er der minsandten også en hobbykniv, der ser ud til at være ny.

Så kan du stå med et forklaringsproblem, og disse ting i din Ford kan da også se mystiske ud, når de bliver taget ud af kontekst, og så sker det endda på sådan en tilfældig hverdag sidst på eftermiddagen.

Pointen er ikke, at det er ulovligt at have disse ting i din bil, men hvordan det kan komme til at tage sig ud, hvis du bliver standset med det, selvom du har en forklaring på alle tingene.

Battet er fordi, at du lige kommer fra træning med baseball, men dit bat er så dyrt, at det tager du med hjem, mens du lader handsken og bolden blive aflåst ude på træningsarealet, og så har du noget mindre dyrt at øve dig med derhjemme eller i en park – men battet vil du gerne blive fortrolig med.

Sækkene, mulden og skovlen er i forbindelse med dit daglige arbejde, hvor du er anlægsgartner, så der er gode grunde til, at du har den slags i din bil – dog kan der her være regler om at transportere noget med arbejdsrelation i en privat bil, men det er en anden sag.

Hobbykniven er til, fordi du skal hjem og lave noget hjemmearbejde på din private grund i din bolig, efter du er færdig med træningen.

Tænk derfor altid over, hvad du har med dig i din bil, da det kan give forklaringsproblemer.

Posted in: ford