Forsendelser i top kvalitet med DHL og UPS

24 september 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du at sende pakker til modtagere i Danmark eller i udlandet? Så kan du med stor fordel vælge et af de internationalt anerkendte fragt firmaer DHL eller UPS til at håndtere forsendelsen.

Hvordan sender jeg pakker med DHL og UPS?

Det er faktisk nemmere at sende pakker her i 2021 end det nogen sinde har været før.

Uanset om du ønsker at sende en pakke til en modtager inden for landets grænser, eller om din forsendelse har sin destination på et helt andet kontinent, kan du hurtigt både bestille, betale og foretage din forsendelse uden de helt store tidsmæssige eller økonomiske omkostninger.

Hvor du i gamle dage skulle på posthuset for at få vejet din pakke og købe porto til forsendelsen kan du nu om stunder både bestille og betale for dine DHL og UPS forsendelser online. Og når pakken skal sendes af sted foregår det via en pakkeshop eller et af de andre indleveringssteder rundt omkring i Danmark.

Bestil og betal DHL eller UPS forsendelse via nettet

Forsendelser med DHL eller UPS foregår nemlig således at du på forhånd betaler forsendelses omkostningerne. Dette kan du for eksempel gøre via pakke.org.

Du skal blot indtaste forsendelses data i indtastnings modulet på siden. Det drejer sig eksempelvis om pakkens vægt, mål og destination. Så kommer systemet op med forskellige muligheder for forsendelse med de to fragt selskaber. Du kan dernæst frit vælge hvilken model som matcher dine krav og standarder – og selvfølgelig din pengepung.

Når du har betalt for forsendelsen får du et pakke label til udprintning. Dette skal du gøre fast på pakken idet du er opmærksom på ikke at dække stregkoder og QR koder. Og så er det bare af sted til nærmeste pakkeshop hvor du kan indlevere DHL eller UPS pakker til forsendelse.

Klik ind på pakke.org og læs mere.

Flere Nyheder