Forkæl dine hænder med en Maanesten ring

By:

Nogle elsker at udsmykke deres hænder. Andre hader det. Der er mange måder, du kan gøre det på. Du kan få lavet flotte, nye negle. Eller du kan købe en flot ring. Ringen skal gerne passe til din stil og til dit outfit. Er den meget prangende, passer den måske bedst til festlige lejligheder. Til hverdag kan du sagtens gå med en simpel ring.

Drømmer du om nye forkælelser til dine hænder? Så skal du se nærmere på det danske brand Maanesten!

Har du hørt om Maanesten?

Hvis ikke, så får du lige historien om dette skønne danske brand. Virksomheden designer selv alle deres smykker, og får dem produceret i Indien. Det foregår i den historie indiske by Jaipur. Der er lidt noget fantasi og eventyr over, at smykkerne er produceret i Indien. Her bruger Maanestens egne sølv- og guldsmede deres gamle håndværkstraditioner til at kreere enkle, men detaljerede smykkedesigns, der følger tidens trend på en yndefuld måde. Smykkerne og deres flotte detaljer vidner om den høje kvalitet og det veludførte håndværk. 

Smykkerne fra Maanesten, f.eks. deres ringe, er skabt udfra en tanke om at lave smykker, der følger tidens trend, er af høj kvalitet og som samtidig kan købes til fornuftige priser. 

Find din Maanesten ring hos Guldsmed Norup

Guldsmed Norup har en stor online shop. Her finder du mange fine brands heriblandt Maanesten. I shoppen kan du derfor finde mange af deres fine øreringe, halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Smykkerne fra mærket er ideelle til at forkæle dig selv og dine hænder. Til når du vil føle dig lidt luksuriøs til hverdag, eller når du vil give din veninde en ekstra god gave. 

Udforsk hele udvalget af Maanesten smykker, og find den perfekte Maanesten ring til dig eller til en du holder af. Der er helt sikkert noget flot, som I kan udsmykke jeres hænder med!

Posted in: maanesten ring