Få foretaget din gulvafslibning inden familien flytter ind

By:

Er du og din familie netop kommet i besiddelse af det perfekte hus eller drømme lejligheden? Så kan I sikkert dårligt vente med at flytte ind. Det er en kæmpe lettelse at kunne sætte punktum for måske mange måneders bolig jagt og endelig få foden under eget bord. Især hvis man i mellemtiden har boet i kufferter og haft alle møbler og øvrige ejendele opmagasineret.

Ikke desto mindre er det smart at slå koldt vand i blodet og lige vente et par uger med at rykke på plads. Dette er nemlig typisk den tid det tager at få ordnet vægge, lofter og gulve i en bolig således at denne er 100% klar til indflytning.

Hvis du vælger at få renoveret boligen mens den stadig står tom har håndværkerne langt bedre forudsætninger for at komme i bund med såvel malerarbejde som gulvafslibning. Og så vil de fleste spor efter forrige beboer være udslettet, hvilket er med til at gøre boligen til netop jeres hjem.

Kontakt dit lokale gulvfirma når gulvene skal ordnes

Foruden maling af vægge, lofter og indvendigt træværk bør trægulvet i boligen være øverst på listen over ting der skal fikses forud for indflytning. Her kan du med fordel kontakte et gulvfirma i nærheden med henblik på et tilbud. Er gulvene intakte og træværket sundt vil en gulvafslibning sandsynligvis være det rette valg – og en sådan behøver ikke at koste en formue.

Hos Gulvkanonen kan du altid få et skarpt tilbud på afslibning af gulve med tilhørende efterbehandling. Gulvkanonen har afdelinger over hele Danmark – og således også i nærheden af din nye bolig. Da Gulvkanonen udelukkende samarbejder med de dygtigste gulvmænd i landet kan du være sikker på at opgaven med afslibning af gulve bliver løst til en rent tolvtal når du overlader den til en Gulvkanonen gulvmand.

Læs mere på Gulvkanonen.dk

Posted in: gulvafslibning