Dansk design findes i mange ting

30 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Dansk design har ikke altid været hyllet, som det er blevet nu, men der er også blevet gjort en virkelig stor indsats for at fremme det og skabe nogle designere, som der virkelig ved og bliver uddannet til, hvordan man skaber lækkert design.

Det var som om, at der lige var en periode mellem de store designere – som der var få af – herhjemme, og så døde det lidt ud.

Man troede måske, at den slags ville komme af sig selv fra inspiration og trang til at køre tingene videre.

Men det handler også lige så meget om, hvordan samfundet ser på det med, hvordan man fremmer dansk design.

Desuden hjælper det lidt på, at vi kan eksponere sådan noget forholdsvis gammeldags som kongefamilien sammen med danske serier og fil, der hitter mere og mere, så der kommer fokus på, hvad Danmark ellers kan byde på.

Interior / indretning / dansk design

Der er meget at få i form af dansk design

Ønsker du en Anour Lampe eller noget helt andet?
Det er bestemt muligt at få fat i, og du behøver ikke have lommen fuld af penge for at få fat i dem.

Dansk design kan komme i kunst, møbler, spisestel og, ja, stort set alt hvad du kan forestille dig, for det er kommet som en invasion over det danske land, hvor både vi danskere og udlændinge ønsker noget ægte, dansk design, som vi kan tage med hjem.

Specielt for udlændingene bliver det en måde at få en smule af Danmark med hjem, hvor man ikke bare køber de sædvanlige turistede ting.

Hvad fremtiden byder på af dansk design, er ikke til at sige, men det bliver en spændende fremtid at gå i møde, så længe vi sørger for at støtte op om de mange fraktioner af dansk design, som man kan finde derude mange steder. 

Flere Nyheder