Bordlamper – når stemningen skal være indbydende og varm

By:

Skal du til at omdekorere dit hjem og måske skifte din indretnings stil, og skal din stue i den forbindelse være ekstra og særlig hyggelig, bør du overveje belysningen grundigt. Det er nemlig meget vigtigt, at du vælger de rette lamper, når det gælder om at skabe en varm og indbydende stemning. Lyset i din nye, hyggelige stue må ikke være for skarpt eller for koldt – så modarbejder det din intention. Vælger du de forkerte lamper, er det nærmest lige meget, hvor mange hyggepuder, plaider, puffer og stearinlys, der ellers befolker din stue. Forkert belysning vil annullere det samlede indtryk, og gøre rummet kedeligt og intetsigende.

Skab den rette intime stemning med bordlamper

Vælger du til gengæld at illuminere dit hyggerum med smukke og dekorative bordlamper, kan du opnå rigtig meget, når det handler om at skabe hygge og en varm og indbydende stemning. Bordlamper er designet til at skabe hygge – med deres afgrænsede og dæmpede lys kan de markere de områder, som er forbundet med hyggeligt samvær – for eksempel sofahjørnet eller læsekrogen. De fleste moderne bordlamper er formgivet således, at lyset er diffust og behageligt – ikke skarpt og blændende. Og så har bordlamper den store fordel, at de kan flyttes rundt uafhængigt af strømudtag. Du kan for eksempel stille en bordlampe i reolen, på en skænk, eller på dit sofabord efter behov.

Find din nye bordlampe i andlight.dk’s online shop

Det største udvalg af lækre designer bordlamper finder du hos andlight.dk. I den online shop finder du designer lamper – herunder bordlamper – fra kendte producenter, så som Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Pholc, Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Serge Mouille, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Vasanthi, Verner Panton, VIPP, Le Klint Normann Copenhagen og Northern Lighting.

Posted in: bordlamper