Blackjack – Spil som en professionel

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du vil vinde masser af penge på at spille online blackjack, så er det vigtigt at lære noget Blackjack-strategi.

Du tror måske at alt handler om simpelt held, men der er meget mere til Blackjack end det. Og at have en Blackjack-strategi er meget vigtig.

Online Blackjack strategi – Du kan slå din Blackjack dealer

Blackjack strategi lærer dig at spillet ikke handler om at komme så tæt på eller slå 21. Det er godt, hvis du kan gøre det, men din hovedopgave er at slå huset. Denne viden vil hjælpe dig med at lære at vinde i Blackjack, og så kan du begynde at slå huset og vinde penge.

Frihed

I Blackjack har spilleren større frihed end dealeren. Du kan vælge at spille din hånd, uanset hvad du sidder. Beslutningen er din og din alene. Sådan er det ikke for dealeren, der skal overholde husreglerne og skal stå ved 17 eller derover.

Brug din viden

Du har den store fordel, at du får lov til at se en af ​​dealerens kort, så du kan lave et skøn over, hvordan hånden udvikler sig.

Blackjack strategi

Grundlæggende Blackjack strategi er tilgængelige overalt på nettet. Det smarte ved at spille online er, at du kan udskrive og holde øje med disse mens du spiller.

Din Blackjack hånd falder i en af ​​to kategorier – hård eller blød.

En hård hånd er en, hvor du ikke har fået et es. Hvis du har været heldig nok til at få et es, så er det en blød hånd. Hvorfor er det sådan? Det er fordi du bestemmer essets værdi, det kan enten være 1 eller 11, så det vil være en stor hjælp.

Hvis dealerkortet er 7 eller mere, skal du fortsætte, da der statistisk set er flere kort i pakken med en værdi på 10 eller højere. Det betyder at forhandleren sandsynligvis vil være på 17, efter at deres næste kort. Den der ender tættest på 21 har vundet.

Blackjack er et sjovt og lærerigt spil, og kan kun anbefales.

Posted in: blog om spil