Æstetisk lyddæmpning med Troldtekt

24 marts 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for at lyddæmpe dine kontorer eller fællesarealer på arbejdspladsen? Så kan du med fordel vælge en løsning, som inkluderer intelligente og bæredygtige akustikplader fra Troldtekt.

Hvad er Troldtekt?

Troldtekt er et dansk firma som har specialiseret sig inden for fremstilling af lyddæmpende plader til montering i lofter.

Troldtekt akutstikplader er produceret i rene natur materialer, her under hovedsageligt træbeton. Træbeton består af træmasse i form af træuld fra dansk rødgran, blandet med cement produceret hos Aalborg Portland.

Det træ, som anvendes i forbindelse med produktion af Troldtekt træbeton, er FSC certificeret hvilket betyder at det stammer fra ansvarligt skovbrug. Cementen fremstilles under miljøvenlige og bæredygtige forhold af danske råmaterialer. Her er sand og kridt de centrale råstoffer. Sandet udvindes af de righoldige naturkilder i Løgstør og kridtet ved Hals Barre, og er således 100% genanvendelige natur materialer.

Samtlige Troldtekt produkter designes, udvikles og produceres i Danmark. Når du vælger at lyddæmpe dine rum med Troldtekt akustikplader vælger du således et dansk produkt af højeste kvalitet som overholder alle standarder for bæredygtig fremstilling.

Troldtekt udvikler til stadighed på sine produkter hvilket betyder at Troldtekt plader til stadighed gennemgår revision og forbedring i samarbejde med diverse fagspecialister, her under designere, arkitekter og diverse rådgivere inden for dette område. Du får med Troldtekt akustikplader et bæredygtigt produkt som giver dig et bedre indeklima og et mere behageligt arbejdsmiljø.

Hvor kan jeg købe billige Troldtekt plader?

Hos 10-4, som er et online byggemarked, kan du finde de smarte Troldtekt akustikplader i flere varianter – og til aldeles rimelige priser. 10-4 fører et velassorteret udvalg af Troldtekt produkter, her under de flotte og stilfulde sorte Troldtekt plader med ultrafin overflade.

Du kan se det store udvalg af Troldtekt, og læse mere om Troldtekt produkter, i den online shop på hjemmesiden 10-4.dk

Flere Nyheder